Advisory Board

Samarbejde på tværs

EdTalks Advisory Board er personligt udpeget og fungerer som sparringspartner for EdTalks ledelse. Advisiory Boardet rådgiver om udviklingen af organisationen og strategiske partnerskaber. I sin nuværende form repræsenterer Advisory Boardet følgende kompetencer:

  • Edtech
  • Dataetik
  • Ledelse af uddannelse
  • Didaktik
  • Forlagsvirksomhed
  • Analyse

Annemette Broch

Formand for Fonden Data for Good

Data for Good, en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål. Formålet er at sikre borgeren adgang til kontrol over egne data. Annemette har +25 års erfaring med strategisk kundeorientering og datadrevet marketing, som hun gennem fondens arbejde oversætter til borger-orientering, hvor det handler om værdiskabelse for borgeren, forud for strukturelle og kommercielle behov, for derigennem at sikre mere til alle.

Rune Heiberg Hansen

Udviklings- og kommunikationschef for det samfundsvidenskabelige Fakultet Københavns Universitet

Jeg har siden 2007 arbejdet på strategisk niveau med uddannelses- og forskningsinstitutioner. I dag er jeg udviklings- og kommunikationschef ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Her har jeg ansvar for fakultetets eksterne relationer. Det er vores ambition at vise, hvordan samfundsvidenskab skaber værdi, at styrke det strategiske forskningssamarbejde med fonde og organisationer samt at genopfinde efter- og videreuddannelse.

Morten Blichfeldt Andersen

Udviklingschef, Praxis

I Praxis er Morten Udviklingschef med ansvar for adaptiv læringsteknologi og produktion af fremtidens digitale lærermidler til grundskoler, erhvervsskoler, gymnasier og efteruddannelser i Danmark. Morten brænder for at digitalisere uddannelse i Danmark og tror på, at fremtidens uddannelsessystem skabes i et partnerskab mellem edtechs, institutioner, undervisere og indholdsleverandører. Hos Praxis tror vi på, at fremtidens læremidler er adaptive, praksisnære og giver mulighed for faglig fordybelse.

Adresse

København
Skotterupgade 16, 2200 København N

Aarhus
Mejlgade 35A, 8000 Aarhus C
Copyright 2021 EdTalk - All rights reserved